MASSAGEBEHANDELINGEN 

Er bestaan vele soorten behandel methoden, dit alles wordt ter plekke besproken.

Sportmassage 

massageEen zeer diepe ontwaterende massage die stevig in de spieren doorgrijpt. Bij iedere sporter liggen voor de masseur de specifieke aandachtspunten op een andere plek, bij een andere spiergroep, met als doel het verbeteren van de lichamelijke conditie en het verminderen van de blessuregevoeligheid van de sporter. Dit is al na n of twee behandelingen goed te merken. Deze diepe massages zijn uiteraard niet alleen goed voor de sporters. Nee, ook voor de gewone man of vrouw die achter zijn/haar bureau de spieren in een verkrampte houding voelt verstijven. Weg met die pijnen!
Ook krijgt u tijdens alle massages gratis advies of oefeningen mee voor thuis die het leven weer aangenamer moeten maken of het advies om te gaan sporten c.q. wandelen om uw algehele lichaamsconditie te verbeteren. U voelt zich niet meer futloos of uitgeblust.

Ontspannings massage 

Dit is een perfecte mannier om te ontstressen. In een sfeervolle boeddhistische ruimte die lekker verwarmd is en waar heerlijke relaxte muziek op de achtergrond speelt, wordt u nadat zich ontkleed heeft, bedekt met warme handdoeken of dekens. U beleeft dingen die u nog nooit heeft beleefd want aanraken is een kunst met een grote K. Geen seksuele handelingen. Gewoon een ultieme Massage. Heerlijk ontspannen door de aanraking van de handen van de masseur die precies alle punten en meridianen of chakra's op het juiste moment en met de juiste druk weet te vinden. U zult genieten van de sensibiliteit, en het genot ervan als zeer positief en heilzaam ervaren. Discretie en privacy staan hoog in het vaandel.

Dit alles kan met gewone olin of met Ayurverdische etherische olin die diep in de weefsels doordringen en het geheel een holistisch effect meegeven.

Touch Pro Stoelmassage 

Open de folder