HYPNOSE (d.m.v. Targettraining)

Hypnose kan iedereen leren. Hypnose is geen magie. Het heeft dus niets met een gave te maken. Hypnose is een instrument van communicatie. Het gebeurt dus toch al. Ongemerkt ervaart ieder mens dagelijks hypnosemomenten, waardoor hem - buiten zijn eigen wil om - goede of slechte dingen overkomen. Daar wilt u natuurlijk op een eenvoudige manier controle over krijgen. Met een cursus van Target Hypnose kunt u hier doelgericht aan werken. Aan een goed gevoel voor uzelf en een goed contact met anderen. Met de kennis van Target Hypnose weet u waarom u de ene keer wel goed bezig bent en de andere keer niet. Dan hoeft u ook nooit meer te zeggen "waarom moet mij dat altijd overkomen?" U heeft dan voortaan de situatie zelf in de hand.

Als we ons bewust worden van hoe hypnose werkt, krijgen we controle over onszelf en ook steeds meer over anderen. Dat maakt hypnose tot een gereedschap waarmee uw leven meer inhoud krijgt. Met hypnose kunt u zichzelf en anderen snel heel goed laten voelen. Dat is van groot belang voor een goed contact met uzelf en anderen. Ook voor therapeutische doeleinden kan Target Hypnose daarom snel betekenis krijgen. Zeker daar waar andere therapievormen niet blijken te helpen. Target Hypnose kan vooral de mens met spanningen en stress weer snel aan zichzelf teruggeven.

Voor hen die emotionele kracht zoeken en hun gevoel mentaal weer nieuw leven willen inblazen biedt Target Hypnose creatieve vonken, sterke concepten en emotionele evenwichtigheid. Dat betekent met een steeds toenemend zelfvertrouwen kunnen uitkijken naar een assertieve toekomst die u echt blij maakt. Omdat u met Target Hypnose precies weet wat werkt en wat resultaat heeft. U weet voortaan hoe u toegang kunt krijgen tot de diepere registers van uw rechter hersenhelft en daarmee hoe u uw hele gevoelsleven goed onder controle kunt krijgen: De bewustwording van het onderbewuste.

Met Target Hypnose leert u met genoegen alle bereikbare hersenfuncties te bedienen. Ook de functies van de linker hersenhelft en zijn taken voor een goed verloop van hypnosetechnieken. Dat geeft uw werk en uw privé-leven een nieuwe wending. Vaak ervaart men met de oplossingen van Target Hypnose dé grote vooruitgang, die in korte tijd tot rust en het verlangde succes leidt.

Hypnose door middel van targettraining is uitstekend geschikt voor: