DORN methode (geheel nieuw)

De Dornmethode is een zachte wervel en gewrichts behandeling.Ze kan gebruikt worden bij ziektes,die direct of indirect te maken hebben met de wervelkolom.
De dornmethode is vrij van bijwerkingen; ongevaarlijk maar zeer effectief. Het werkt zonder medicijnen.
Bijna iedereen heeft een beenlengte verschil,dat komt door een bekkenscheefstand in het heupgewricht Het leidt vaak tot veel chronische problemen.scoliose,lage rugklachten,heupklachen,kniepijn, voetproblemen,verzakkingen,darm en blaas problemen en nek klachten. Meestal krijg je dan direct te horen; je been is te kort, doe maar een verhoging onder je schoen. Echter dit stabiliseerd de bekkenscheefstand,die later tot enorme heup en lage rugklachten kan leiden.
Conclusie: Het lange been moet korter gemaakt worden.

Door de gewrichten van heup, knie en enkel weer terug te zetten in hun oorspronkelijke stand wordt de beenlengte weer gelijk. Daarna worden de wervels voorzichtig en met een trucje teruggezet in hun oorspronkelijke stand.

De behandeling is ook heel goed voor zenuwen en organen. De sturing van de zenuwen gaan vanuit de hersenen via het ruggenmergkanaal naar de plaatsen waar ze uit de wervelkolom naar de betreffende organen lopen. Als de wervels niet goed staan komen deze verbindingen ook onder druk te staan.Geen wonder kuur, maar gewoon met gezond verstand het totalebotten en beweginsapparaat te lijf.

mogelijke klachten bij een foute stand van de wervels